Jaktställ från P4H

Har du kollat in P4H.se någon gång? Inte? Då rekommenderar jag verkligen att du gör det om du är jakt- eller friluftsintresserad. P4H har två olika betydelser: Prepare for hunt eller prepare for hike. De säljer alltså både jaktkläder och friluftskläder.

Köpa ett jaktställ från P4H

Nu har ju älgjakten redan pågått i flera veckor i stora delar av landet. Men om du behöver ett nytt jaktställ kan jag verkligen rekommendera att du köper det från P4H. Med ett jaktställ från P4H får du hög kvalitet till ett jättebra pris.

Flera av deras jaktställ kan även användas vid vandring och annat friluftsliv vilket är en stor fördel då du inte behöver köpa flera olika uppsättningar för olika ändamål.

En annan fördel med att handla ett helt jaktställ från P4H är att du kan välja olika storlekar på jacka och byxa men ändå få det förmånliga priset som finns på hela ställ.

Alla jackor hos P4H som är avsedda för jakt har fickor för radio (både för höger- och vänsterhänta). De har också gått om andra fickor så du kan ha med dig det nödvändigaste lätt tillgängligt.

Flera av jaktställen har vattentäta byxor och jackor och de är även vindtäta. Byxorna har många praktiska funktioner precis som jackorna.

En sak som många inte tänker på när de köper jaktkläder är vilket material de är gjorda av. Välj material som inte låter så mycket när du rör dig. Sitter du på pass spelar detta mindre roll, men om du rör dig ute i skogen vill du ju inte att älgarna eller rådjuren ska höra dig på långt håll.

Köp också ett jaktställ som är av s.k. skaltyp. Dvs det är ofodrat och du kan klä dig efter lager-på-lager principen. Då kan du reglera värmen beroende på vilka plagg du har under jaktstället.