Rörbyte på åkern

Ska ut och hjälpa grannen gräva. Grannen Åke håller på att byta ut dräneringsrör på sin åker. De gamla rören är från 40-talet och har börjat tappa sin glans. Han har haft lite problem med att vatten samlas mitt på ängen och det bör lösa sig nu när vi bytt ut rören. Vi ska gräva upp de gamla rören och kommer även få hjälp av en grävskopa.

Åke bor nära mig och vi känner varandra sen 5 år tillbaks. Han är en riktig bonde som odlar grönsaker och även har djur som han lever på. Det är kor, getter och kycklingar man stöter på vid besök hos honom. Färska ägg är riktigt gott! Förra året strök ett par höns med när räven var på besök i hönshuset.

Letade upp mina gamla arbetsbyxor och ser att de är lite för slitna. Ska köpa ett par nya, kanske blir det att jag kikar in ett par på https://www.lbrador.com/sv-se/produkter/arbetsbyxor/ . Använder mina arbetsbyxor flitigt så det är inte konstigt att det börjar bli lite hål vid knäna och tunnare tyg på ett par ställen. Om du funderar själv på ett par nya arbetsbyxor kan jag rekommendera dig att söka info på nätet. Det finns ett bra utbud och det är enkelt att beställa ett par. Kanske fastnar du för byxorna på https://www.lbrador.com/sv-se/produkter/arbetsbyxor/ eller så hittar du ett par på annat håll. Jag vill gärna testa byxor innan jag köper dem, så det blir ofta att jag besöker en butik. Visst, det kostar lite mer att köpa i en butik, men då slipper jag stöket med att beställa hem från nätet och sen skicka tillbaks de byxor jag inte vill köpa. I år ska jag unna mig ett par nya arbetsskor, har hittat ett par sköna dojor från Arbesko. De har mycket bra arbetsskor!