Körde med led & xenon extraljus på Champs-Élysées

Min lilla Volkswagenbubbla har sett många mil väg med mig. Tillsammans åkte vi från Stockholm ner till Sevilla i Spanien under en sommar för ett antal år sedan. På vägen stannade vi till i grymma städer så som Borås, Hamburg, Paris, Barcelona, med mera. I några av dessa städer fick vi båda uppleva några oförglömliga minnen. I Paris exempelvis körde jag under Triumfbågen på Champs-Élysées, jag fick också se Eiffeltornet på nära håll. I Borås kunde jag se den ståtliga statyn föreställande Pinocchio, som välkomnar alla som besöker staden. Mitt absolut favoritminne från resan var när jag och min kära bubbla åkte på Champs-Élysées, denna välkända aveny var något extra speciellt att köra på. Det bästa av allt var att bubblan då var utrustad med led & xenon extraljus som gjorde att avenyn lyste i vackert ljus.

När jag tänker tillbaka på den resan blir jag varm inombords. Det får mig också att längta till nästa stora långresa som jag och min bubbla kommer att göra. Vart den resan går har jag inte bestämt mig om än, men skulle gärna vilja köra ner till antingen Rom i Italien eller till Aten i Grekland.

Hade det inte varit för att det hade varit problematiskt med visum, hade jag åkt genom Ryssland. Ja ja, får se var nästa resa tar oss.